Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Zitbanken

Zitbanken

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 32

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 32

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kunststof zitbanken bestaan uit planken van gerecycled kunststof dat in de massa is gekleurd voor een zo homogeen mogelijke kleur. De planken van de zitbanken worden met behulp van een verzonken gegalvaniseerde strip extra verstevigd. De meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van klassiek tot modern en in verschillende kleuren, waardoor ze in elke omgeving passen. De garantie op de kunststof zitbanken bedraagt 2 jaar op de meubelen en 10 jaar op de profielen.

De kunststof banken zijn te verkrijgen in verschillende maten. De standaard maten zijn zitbanken van 180 cm lang, of 360 cm lang. Er kan ook gekozen worden voor kunststof zitbanken met leuning en kunststof zitbanken zonder leuning. Er zijn ook verschillende modellen beschikbaar die geschikt zijn voor het plaatsen rond bomen, de zogenoemde 360 graden zitbanken. Voor het volledig assortiment kunt u kijken in de catalogus

Staalversterkt

Planken van gerecycleerd kunststof hebben de eigenschap om bij temperatuurverschillen uit te zetten en te krimpen. Om dit tegen te gaan en er voor te zorgen dat de planken van het zitvlak niet doorbuigen worden de planken extra verstevigd met verzonken gegalvaniseerde versteviging profielen. De planken worden uitgefreesd en in de groef wordt een gegalvaniseerde platstrip van 5 x 20 mm geklemd.

Onderhoudsvrij en duurzaam

Het kunststof materiaal geeft de kunststof banken enkele positieve eigenschappen die houten zitbanken niet beschikken. Het materiaal is duurzaam en onderhoudsvrij. Het is niet nodig om de planken te schuren, omdat deze niet splinteren. Tevens moeten de kunststof planken niet gebeitst en geverfd worden, omdat het materiaal niet aangetast wordt door de weersomstandigheden. De kunststof planken verkleuren niet en behouden hun natuurlijke uiterlijk. De kunststof zitbanken zijn makkelijk schoon te houden met behulp van een doekje en lauw water.

Kleuren

Het is mogelijk om de kunststof zitbanken in verschillende kleuren te kopen. Zo zijn de zitbanken in de standaardkleuren zwart, grijs, bruin, groen en beige verkrijgbaar. Het is ook mogelijk te kiezen voor een combinatie tussen zwart en een standaardkleur, de zogenoemde BiColor kleuren(zwart-grijs, zwart-bruin, zwart-groen, zwart-beige).

Verankering

Op verschillende locaties is het gewenst om de kunststof zitbanken te verankeren, bijvoorbeeld in stadscentra, parken of pleinen. Bij elke zitbank is dat mogelijk. Elke zitbank heeft een aantal verankeringspunten. Met behulp van een apart verkrijgbare verankeringsset kunnen de banken verankerd worden.