Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Tafels

Tafels

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

Kunststof tafels bestaan uit planken van in de massa gekleurd en gerecycled kunststof. De planken van het tafelblad worden verstevigd met gegalvaniseerde profielen. Het product is duurzaam en onderhoudsvrij en is op verschillende locaties te plaatsen. Het is mogelijk dit product te verankeren. De garantie op de kunststof tafels bedraagt 2 jaar op de meubelen en 10 jaar op de profielen.

De verschillende tafels zijn veelal te combineren met de kunststof zitbanken van dezelfde lijn. Wilt u de zitplekken vast aan de tafel, dan kunt u beter kiezen voor een kunststof picknicktafel.

Staalversterkt

Om er voor te zorgen dat materiaal krimpt of uitzet, als gevolg van temperatuurverschillen, worden de planken extra verstevigd met verzonken gegalvaniseerde versteviging profielen. De planken worden uitgefreesd en in de groef wordt een gegalvaniseerde platstrip van 5 x 20 mm geklemd. Bij sommige kunststof tafels wordt er gebruik gemaakt van een speciaal T-Profiel om het product te verstevigen. Aan de onderkant van het tafelblad wordt gebruik gemaakt van metalen verbindingsstrips die de planken onderling met elkaar verbinden.

Weersbestendig

Weersinvloeden zoals zon, regen, sneeuw, hagel en wind hebben weinig tot geen invloed op het materiaal. De kunststof planken verkleuren niet en insecten en schimmels kunnen zich niet nestelen in het materiaal. Waar houten tafels nog wel eens rottende plekken en scheuren en barsten vertonen na blootstelling aan het weer, zal dat bij kunststof tafels niet gebeuren.

Kleuren

De kunststof tafels zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, bruin, groen en beige. Of bij sommige tafels is het mogelijk deze te verkrijgen in de BiColor kleuren zwart-grijs, zwart-bruin, zwart-groen en zwart-beige.

Verankering

De tafels zijn voorzien van één of meerdere verankeringsgaten waardoor de apart verkrijgbare verankeringsset gebruikt kan worden om het product te verankeren. De standaard verankeringsset bestaat uit 1 DIN 975 draadstang verzinkt M12 x 250 mm + 1 verzinkte dopmoer DIN 1587 verzinkt M12 + 1 DIN 934 zeskantmoer verzinkt M12 + 1 sluitring DIN 125A verzinkt M12