Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Bloembakken

Bloembakken

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

De kunststof bloembakken zijn gemaakt van gerecycled kunststof materiaal. Sommige modellen bevatten ook RVS. De verschillende modellen misstaan niet in het straatbeeld, maar kunnen ook gebruikt worden als afscheiding van terrassen of wegen. Bijna alle bloembakken zijn aan de onderkant voorzien van afwateringsgaten die er voor zorgen dat het water na een regenbui niet blijft staan.

De kunststof planken waaruit een bloembak is opgebouwd bestaan uit een mengvorm van HDPE en LDPE kunststof. De grondstoffen worden gemalen en gemengd en vervolgens onder hoge temperatuur samengesmolten. Vervolgens wordt het materiaal in matrijzen geperst. Het product wat hier uitkomt is knoestvrij, egaal van kleur en heeft een generfde en licht glanzende structuur.

Verschillende modellen bloembakken

Er zijn zeer veel verschillende modellen kunststof bloembakken. De vierkante/rechthoekige bloembakken, de zeshoekige, achthoekige en de ronde bloembakken. De bloembakken zijn ook in zeer uiteenlopende maatvoeringen te verkrijgen. Tevens kan er bij de verschillende modellen gekozen worden voor een model bloembak met onderbalken, of een model bloembak zonder onderbalken. Deze onderbalken zorgen dat de kunststof bloembak niet met de bodem op de grond staat.

Beschikbare kleuren

De beschikbare kleuren verschillen per model, maar de standaardkleuren zijn zwart, groen, bruin, grijs en beige. Sommige modellen zijn te verkrijgen in de BiColor kleuren, zwart-groen, zwart-bruin, zwart-grijs en zwart-beige.

Verankering

Het is mogelijk om de kunststof bloembakken te verankeren op verschillende ondergronden. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van de standaard verankeringsset die apart verkrijgbaar is. Deze verankeringsset bestaat uit een draadstang, dopmoer, zeskantmoer en sluitring.

Duurzaam en onderhoudsvrij

De kunststof bloembakken zijn onderhoudsvrij. Het is niet nodig de kunststof planken te verven of te beitsen. Tevens zullen de planken niet scheuren, rotten of splinteren. Tevens zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden, zoals zon, regen, wind en vorst.