Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Afvalbakken

Afvalbakken

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

Elke kunststof afvalbak is gemaakt van gerecyclede kunststof planken of balkjes. Deze luxe afvalbakken zijn geschikt voor elke buitenlocatie. Deze worden in parken geplaatst, maar ook op schoolpleinen en campings. Er zijn mogelijkheden voor afvalbakken met een slot, zodat het afval met een speciale sleutel verwijderd moet worden.

De kunststof planken en balkjes zijn een mix van HDPE en LDPE kunststof dat onder hoge temperatuur wordt samengesmolten. Het materiaal is in de massa gekleurd en is generfd en licht glanzend. Het oppervlak van het materiaal is vrijwel glad en egaal van kleur.

Verschillende afvalbak mogelijkheden

Er kan een keuze gemaakt worden uit modellen met een deksel en een inworp opening aan de bovenkant, of een model met een deur met een inworp opening aan de zijkant. Bij elk model is de mogelijkheid aanwezig om te kiezen voor een harde elastiek waaraan een plastic zak bevestigd kan worden om het afval op te vangen. Of er kan gekozen worden voor een gegalvaniseerde binnenbak van 70 liter.

Beschikbare kleuren

De standaardkleuren van de kunststof afvalbakken zijn zwart, groen, bruin, grijs en beige en BiColor kleuren, zwart-groen, zwart-bruin, zwart-grijs en zwart-beige. De beschikbare kleuren verschillen per afvalbak.

Verankering

De kunststof afvalbakken kunnen worden verankerd. De apart te verkrijgen verankeringsset is hier geschikt voor. De verankeringsset bestaat uit een draadstang, dopmoer, zeskantmoer en sluitring.

Milieuvriendelijk

Zowel het productieproces, als het eindproduct zelf is erg milieuvriendelijk. Hout wordt vaak geïmpregneerd en loopt het risico bij beschadiging om giftige stoffen te lekken naar de omgeving. Dit is niet het geval bij de kunststof afvalbakken, omdat het gebruikte materiaal rotvrij, scheurvrij en splintervrij is. Door gebruik te maken van gemixte en gerecyclede grondstoffen is het eindproduct zelf ook recyclebaar.