Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Straatmeubilair

Straatmeubilair

18 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

18 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

Het kunststof straatmeubilair bestaat uit planken gemaakt uit gerecycleerde kunststof overschotten van hoge kwaliteit. De planken zijn egaal van kleur en hebben een licht glanzende en generfde structuur. De meubelen worden op verschillende plaatsen in elkaar geschroefd. De zitvlakken van de zitbanken en picknicktafels zijn versterkt met een stalen strip, wat er voor zorgt dat het doorbuigen wordt tegengegaan.

Het assortiment kunststof straatmeubilair bestaat uit zitbanken, tafels, picknicktafels, bloembakken, vuilnisbakken en zitgroepen. Bij alle producten wordt een garantie gegeven van 2 jaar op de meubelen en van 10 jaar op de profielen.

Verankering kunststof straatmeubilair

Het kunststof straatmeubilair hufterproof, met behulp van de verankering is het mogelijk de meubelen op verschillende ondergronden te verankeren. Verschillende stadscentra, parken en campings zijn uitgerust met ons kunststof straatmeubilair. Deze meubelen zijn veelal met een verankeringsset chemisch verankerd. Bij kunststof picknicktafels is het mogelijk om gebruik te maken van verlengde poten waarmee het product verankerd kan worden.

Onderhoudsvrij en duurzaam straatmeubilair

De meubelen zijn onderhoudsvrij, ze hoeven niet elk jaar geschuurd, gebeitst en geverfd te worden. Het schoonmaken is gemakkelijk en vergt weinig werk. Zon en regen hebben geen merkbare invloed op het materiaal. Tevens zullen de producten niet splinteren of verkleuren. Het kunststof materiaal is niet vatbaar voor schimmels en insecten en geeft geen giftige stoffen af aan het milieu. Door deze eigenschappen heeft het milieuvriendelijke product een zeer lange levensduur.

Kleuren

De meubelen zijn te verkrijgen in de standaardkleuren zwart, grijs, bruin, groen, beige. Tevens zijn er producten te verkrijgen in BiColor kleuren. BiColor kleuren bestaan uit een combinatie van een standaardkleur en zwart (zwart-grijs, zwart-bruin, zwart-groen en zwart-beige)