Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Informatie borden

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Elk kunststof informatiebord (ook wel mededelingenbord genoemd) bestaat uit dubbele staanders waartussen een kader wordt bevestigd. De informatieborden zijn gemaakt van kunststof materialen en hierdoor duurzaam en onderhoudsvrij.

Informatieborden van gerecycled kunststof

Gerecycled kunststof is een onderhoudsvrije en duurzame oplossing voor openbare werken. Het gebruikte kunststof is een mix van HDPE en LDPE dat onder hoge temperatuur wordt samengesmolten. Hierdoor wordt het oppervlak altijd egaal en zijn er geen knoesten, zoals bij houten informatieborden het geval is. Kunstof kan bovendien niet splinteren en hoeft ook niet geverfd of gebeitst te worden. De garantie op al onze informatieborden is twee jaar.

Kleuropties

De kunststof informatieborden worden standaard geleverd in de kleuren zwart en grijs. Daarnaast is ook levering in bruin, groen en beige mogelijk.

Formaat van de informatieborden

Het kunststof informatiebord bestaat uit 2 dubbele staanders waartussen een kader bevestigd is. Zowel de staanders als de kader zijn opgebouwd uit balken 10 x 10 cm. De onderste balk van de kader is verstevigd dmv een ingefreesde, gegalvaniseerde strip. In de kader is een wit kunststof bord bevestigd met een nuttige oppervlakte van 145 x 95 cm.

Verankering

De informatieborden worden standaard geleverd met verankering. De staanders worden ingegraven en verankerd met beton of gestabiliseerd zand.

Maten van de kunststof informatieborden

De maten van de informatieborden zijn als volgt:
Lengte in cm: 165
Breedte in cm: 30
Hoogte in cm: 190

De Uitstraling van gerecycled kunststof

Kunststof producten hebben de natuurlijke uitstraling van hout, maar hebben verbeterde eigenschappen. Het materiaal is wel te bewerken zoals hout, zo kan het gezaagd worden en is het mogelijk te schroeven, schaven en boren.