Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Anti-parkeerpalen

15 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

15 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

Bent u op zoek naar een oplossing tegen verkeerd parkeren, dan kunt u denken aan onze kunststof anti-parkeerpalen. Deze palen zijn degelijk, stevig en makkelijk te plaatsen.

Kunststof parkeerpalen in diverse uitvoeringen

Wij hebben parkeerpalen in diverse uitvoeringen: de wegneembare parkeerpaal, de vierkante parkeerpaal met holle kern en de bijzonder stijlvolle ronde parkeerpaal.

De wegneembare anti-parkeerpaal

De wegneembare parkeerpaal is een kunststof anti-parkeerpaal van 150x150 mm met vellingkanten en diamantkop en voorzien van twee reflecterende bandjes van 18 mm (rood-wit). De paal bestaat uit twee delen die op elkaar bevestigd worden door middel van een slotconstructie. Het bovenste deel van 800 mm bevat over de hele lengte een RVS slotstang die onderaan is voorzien van een borgmoer. Dit gedeelte wordt vastgezet door een sleutel op de gegalvaniseerde grondplaat van het onderste gedeelte (de paalvoet).

De vierkante anti-parkeerpaal

Vierkante kunststof anti-parkeerpalen met holle kern, diamantkop en vellingkanten. Op de paal zitten twee verzonken reflecterende bandjes (18 mm rood-wit).

De ronde anti-parkeerpaal

De ronde kunststof anti-parkeerpalen zijn onze paradepaaltjes. Deze palen zijn zwart met bolkop en met een verzonken brede witte reflecterende band die 5 cm breed is.

Milieuvriendelijke en onderhoudsvrije palen

Al onze palen zijn gemaakt van milieuvriendelijk kunststof met de look van hout, maar niet met de nadelen van hout. Het kunststof verkleurt en splintert niet. Weersomstandigheden zijn nauwelijks van invloed op de palen en de palen zijn onderhoudsvrij.

Alle palen zijn verkrijgbaar in de standaardkleur zwart, maar ook in de kleur bruin.