Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Openbare werken

Openbare werken

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

Veel gemeentes gaan voor een duurzame inrichting en instandhouding van de openbare ruimte. Zo wordt veelal gekozen voor duurzame oplossingen, zoals recycling kunststof producten, in gemeentehuizen, op stadspleinen, in straten en andere openbare ruimtes.

De recycling kunststof producten in ons assortiment maken het mogelijk dat gekozen kan worden voor duurzame en onderhoudsvrije producten. Deze materialen zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycleerd kunststof en zijn een milieubewuste keuze. Wij nemen deel aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onderhoudsvrij

De recycling kunststof producten zijn niet alleen duurzaam, maar hebben ook geen onderhoud nodig. Het is niet nodig om het product te schilderen of te beitsen. De producten zijn in de massa gekleurd en zullen niet vervagen door de verschillende weersomstandigheden. Tevens zullen de materialen niet splinteren, scheuren of rotten.

Kunststof planken

De recycling kunststof planken zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. Deze kunnen gebruikt worden als afboordingen van muren, maar worden ook gebruikt in paardenstallen als afboording. De planken zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Zo zijn er rechthoekige en afgeronde planken. Tevens zijn er mes en groefplanken die in elkaar geschoven kunnen worden.

Kunststof palen

De recycling kunststof palen worden toegepast bij bijvoorbeeld hekken en afrasteringen. Deze recycling kunststof producten zijn verkrijgbaar in ronde en vierkante vorm.

Ecoline

De ecoline producten bevatten geen extra kleurstoffen en zijn altijd grijs van kleur. Het assortiment ecoline producten omvat onder andere graskanttegels, paalvoeten, boordstenen en pallisadepaaltjes.