Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Vlonder accessoires

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

Voor het leggen van een kunststof Govadeck terras zijn behalve de terrasplanken verschillende hulpmiddelen nodig.

* Onderbalken welke volledig uit kunststof bestaan. De kleur is grijs en de afmetingen zijn 5x5x240 cm
* Afboordingsprofiel, het materiaal en de kleur is hetzelfde als de gekozen terrasplanken
* Gova-Connect en Gova-Start-Connect. Bevestiginsclips vervaardigd uit hoogwaardige HDPE. Deze clips dienen om de terrasplanken op de onderbalken te bevestigen.
* Gova-Fix. Verbindingsplaatje (0,2 x 4 x 7,7 cm) gemaakt van roestvrij staal (RVS) dat dient om de onderbalken met elkaar te verbinden. Tevens wordt Gova-Fix gebruikt om twee terrasplanken in de lengterichting met elkaar te verbinden.
* Schroeven. Roestvrij stalen schroeven. 4 x 25 mm voor bevestiging van Gova-Connect en Gova-Fix. 5 x 80 mm voor bevestiging van het afboordingsprofiel.

Benodigdheden per m2

Het gewicht van 1m2 is 32 kilogram en de hoogte van het systeem (plank,klem en ecobalk) is 82 mm. De benodigheden voor 1 m2 zijn:
* 1,85 recycle kunststof planken
* 1,4 ecobalken
* 19 connectklemmen
* 2,5 govafix strips
* 38 RVS schroeven van 4 x 25 mm
* 10 RVS schroeven van 5 x 80 mm

Tweezijdig gebruik kunststof terrasplanken

Om verschillende uitstralingen te creeeren is het mogelijk om beide kanten van de terrasplanken te gebruiken. De ene kant is gegroefd, terwijl de andere kant effen is. U kunt zelf de keuze maken welke kant u gebruikt.

Ondergrond

De ondergrond voor de kunststof terrasplanken dient stabiel, stevig en egaal te zijn. Het is mogelijk om de terrasplanken te gebruiken voor een dakterras, maar het is raadzaam dit bij ons te melden, zodat wij voor een passend advies kunnen zorgen.

Plaatsingsvoorschriften

Wanneer u de kunststof terrasplanken zelf wilt leggen dient u rekening te houden met de plaatsingsvoorschriften. Deze zijn op deze site te vinden en sturen wij naar u op wanneer u een bestelling bij ons plaatst.