Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Govadeck terrasplanken

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

Gerecyclede kunststof terrasplanken zijn gemaakt van een mix van hoogwaardig, hoog kwalitatief kunststof. De planken die van dit materiaal worden gemaakt zijn slipvrij. Als het regent worden de planken alleen maar stroever, wat zorgt voor een veilige oplossing voor terrassen. De planken kunnen gebruikt worden om en nabij vochtige plaatsen, zoals zwembaden en bij meren. Natuurlijk kunnen deze ook gebruikt worden voor het terras in de tuin.

Kunststof terrasplanken zijn onderhoudsarm en nemen geen vloeistoffen op. Het materiaal is niet vatbaar voor weersomstandigheden, het rot niet, is splintervrij en is bestand tegen schimmels en insecten. Het oppervlak van de terrasplanken is knoestvrij, heeft een homogene kleur en bestaat uit een generfde lichte glanzende structuur.

Tweezijdig gebruik

De kunststof terrasplanken zijn op twee verschillende manieren te gebruiken. De ene kant is grof gegroefd terwijl de andere kant effen is. Hierdoor is het mogelijk om met hetzelfde materiaal een totaal andere uitstraling te bereiken.

Ondergrond

De ondergrond voor de kunststof terrasplanken dient stabiel, stevig en egaal te zijn. Het is mogelijk om de terrasplanken te gebruiken voor een dakterras, maar het is raadzaam dit bij ons te melden, zodat wij voor een passend advies kunnen zorgen.

Technische gegevens van de terrasplanken

De planken zijn 3 cm dik, 15 cm breed en hebben een lengte van 360 cm. Het gewicht is 13,67 kg per plank.
* Densiteit : 0,874 kg/dm3
* Lineaire uitzettingscoëfficiënt : 0,0716 mm/m/°C
* Vicat temperatuur : 115,20 °C
* Vochtopname : 0,29%
* Hardheid : 32,09 HB
* Slipweerstand : R10 (geschikt voor publieke toepassingen) 86-96 (droog) en 29-47 (nat)
* Brandweerstand : Klasse B2

Plaatsingsvoorschriften

Wanneer u de kunststof terrasplanken zelf wilt leggen dient u rekening te houden met de plaatsingsvoorschriften. Deze zijn op deze site te vinden en sturen wij naar u op wanneer u een bestelling bij ons plaatst.