Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Vierkante palen

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

De recycling kunststof vierkante palen zijn gemaakt van recycled kunststof materiaal van hoge kwaliteit. De vierkante palen hebben de uitstraling van hout, maar zijn, in tegenstelling tot hout, onderhoudsvrij. Dat betekent dat u er na plaatsing geen omkijken meer naar heeft.

Productieproces van de vierkante kunststof palen

De grondstoffen worden gemalen en daarna gemengd en onder een hoge temperatuur samengesmolten. Om te zorgen dat de recycle kunststof palen een homogene kleur krijgen wordt het materiaal bij de productie in de massa ingekleurd. De afwerking van het materiaal zorgt voor een generfde en licht glanzende structuur. De kwaliteit van de kunststofproducten wordt onder andere bepaald door de hoge dichtheid die zich uit door een homogene kunststof mengeling en een vaste kern. Deze vaste kern maakt het mogelijk hogere technische vereisten aan het materiaal te stellen.

Bewerkbaarheid van kunststof

Het bewerken van het materiaal is vergelijkbaar met het bewerken van houten producten. Het product kan geschroefd, bespijkert, gezaagd en geschaafd worden. Tevens is het mogelijk in het product te boren, geadviseerd wordt echter om dit op een langzaam toerental te doen.

Voordelen van kunststof

Kunststof heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van hout. Kunststof is onderhoudsvrij, er ontstaan geen splinters en het kunststof is niet gevoelig voor schimmels en insecten. Kunststof is milieuvriendelijk en hufterproof.

Afmetingen en kleurstelling

De vierkante kunststof palen zijn in onderstaande afmetingen verkrijgbaar:
- 6 x 6 x 360 cm
- 8 x 8 x 360 cm
- 10 x 10 x 360 cm

De kunststof palen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, bruin en groen.