Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Ronde palen

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

De recycling kunststof palen zijn gemaakt van gerecycleerd kunststof materiaal van hoge kwaliteit. Kunststof heeft een degelijke uitstraling en is gebruiksvriendelijk. Na plaatsing is er geen onderhoud meer nodig. De ronde palen zijn slijtvast, weerbestendig en niet vatbaar voor schimmels en insecten.

Bewerkbaarheid

Het bewerken van kunststof is vergelijkbaar met het bewerken van houten producten. Het product kan geschroefd, bespijkert, gezaagd en geschaafd worden. Kunststof ronde palen rotten niet, zijn slagvast en flexibel. Kunststof is een milieuvriendelijke oplossing en 100% recycleerbaar. Verven is niet nodig en het materiaal kent geen splintering of knoestvorming. Het kunststof geeft geen giftige stoffen af aan het milieu.

Homogene kleur, Generfd en licht glanzend

De grondstoffen worden gemalen en daarna gemengd en onder een hoge temperatuur samengesmolten. Het materiaal wordt bij de productie in de massa ingekleurd, hierdoor krijgen alle recycle kunststof palen een homogene kleur. De afwerking van het materiaal zorgt voor een generfde en licht glanzende structuur. De ronde palen misstaan niet in het straatbeeld, ze kunnen worden gebruikt als afscheiding van bijvoorbeeld tuinen, parken, wegen en parkeerplaatsen. Groot voordeel is dat de kunstoffen ronde palen op geen enkele wijze te vernielen zijn. Ze zijn 100% hufterproof.

Ronde palen verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

De recycling kunststof palen zijn in onderstaande afmetingen verkrijgbaar:
- Diameter 8 x 360 cm
- Diameter 10 x 360 cm
- Diameter 12 x 360 cm
De recycling kunststof palen zijn in de volgende kleuren beschikbaar: zwart, grijs, bruin, groen en beige. Alle kunststof ronde palen hebben een garantie van twee jaar.