Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Rechthoekige planken

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

Onze rechthoekige kunststof planken bestaan uit hoogwaardig materiaal dat gerecycled is van kunststofoverschotten van hoge kwaliteit. Het is mogelijk om 100% van dit product te hergebruiken. Dit product is veruit de beste keuze, wanneer u op zoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing.

De keuze tussen kunststof en hout voor u gemaakt

Gerecycled kunsstof kan dezelfde functies vervullen als hout, maar het heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van hout. Los nog van de milieuvoordelen. De rechthoekige planken zijn onderhoudsvrij en zijn hufterproof. Het materiaal rot niet en kent geen knoestvorming. De rechthoekige planken zijn daarnaast ook geluidsdempend en isolerend, slagvast en flexibel.

Weersbestendig

Zelfs na jarenlange blootstelling aan verschillende weertypen ziet het materiaal er nog als nieuw uit. De recycle kunststof planken splinteren niet, hoeven niet geverfd en zien er ook na jarenlange blootstelling aan verschillende weertypen zo goed als nieuw uit. De garantie op alle rechthoekige planken is standaard twee jaar

Gebruik in speeltuinen, bossen, paardenstallen, parken en zwembaden

Govaplast is de producent van de planken. De planken worden onder meer gebruikt in speeltuinen, zwembaden, bossen, parken en paardenstallen.

Afmetingen en kleurpalet

De planken met de rechte hoeken zijn in onderstaande afmetingen verkrijgbaar:
- 3,2 x 15 x 360 cm
- 4,0 x 12 x 360 cm
- 4,0 x 15 x 360 cm
- 5,0 x 10 x 360 cm
- 5,0 x 12 x 360 cm
- 6,0 x 12 x 360 cm

De rechthoekige planken zijn te verkrijgen in de kleuren zwart, grijs, beige, bruin en groen.