Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Eco-line

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

De kunststof ecoline producten bestaan uit duurzame kunststof producten waaran geen kleurstof is toegevoegd. Deze producten zijn dus alleen te verkrijgen in de grijze kleur.

Het voordeel van de kunststof ecoline producten is dat ze onderhoudsvrij zijn, vele toepassingen hebben en niet rotten, splinteren of scheuren. Het is mogelijk de producten schoon te maken. Hiervoor is alleen een doek nodig en wat lauw warm water.

Verschillende producten in de kunststof ecoline lijn

De kunststof ecoline producten bestaan uit:
- Graskanttegels
- Paalvoeten
- Ecoboordstenen
- Ecopalissadepalen
- Ecoplanken
- Ecobalken
- Ecopalen met punt

Graskanttegel

Bij plaatsing van deze graskanttegel in de kunststof ecoline moet rekening gehouden worden met de te verwachten belasting. Voor licht verkeer (b.v. op autoparkeerplaatsen) is het vereist een compacte kiezel of steengruis met een dikte van ongeveer 30-40 cm te gebruiken. Voor grotere belasting is een dikte van 50 cm benodigd. Het plaatsen van de tegels moet gebeuren op een effen oppervlak.

Paalvoeten

De kunststof ecoline paalvoeten zijn een goede vervanger van de betonnen variant. Het voordeel is dat deze veel lichter zijn. Er is slechts een voet nodig voor palen met een diameter van 76 mm of met adapterstuk voor palen met een diameter van 51 mm.

Ecoboordstenen

Deze worden gebruikt voor het aanleggen van bijvoorbeeld randen. Dankzij het geringe gewicht is het plaatsen een stuk lichter dan de betonnen boordstenen. Het product beschikt over een pen-gat verbinding voor een verbeterde stabiliteit en een makkelijkere plaatsing.

Ecopalissadepalen

De kunststof palen worden gebruikt als afboording. De palen zijn voorzien een afgeschuinde kop met uitsparing. Per meter zijn 13 pallisadepaaltjes nodig.