Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Afgeronde planken

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

Afgeronde planken

Onze recycle kunststof afgeronde planken bestaan uit kwalitatief gerecycleerd materiaal. Het kunststof materiaal kan voor de volle 100% hergebruikt worden. Het gerecycleerd materiaal is een milieuvriendelijke keuze.

De kunststof afgeronde planken zijn in vier typen verkrijgbaar: type A, type B, type C en type D (zie afbeeldingen).

De beste keuze voor u en voor het milieu

Het kunststof heeft een degelijke uitstraling en heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van hout. Het weer heeft geen invloed op de kunststof afgeronde planken en de planken hoeven niet geschilderd. De planken zijn volledig onderhoudsvrij. Ook bij vorst of felle zon.

Milieuvriendelijk productieproces van kunststof afgeronde planken

De productie van kunststof afgeronde planken is even milieuvriendelijk als het eindproduct. De kunststof planken bestaan voor 100% uit gerecycleerde kunststof overschotten van hoge kwaliteit. De overschotten worden gemalen, waarna ze gemengd worden. De volgende stap in het productieproces is het verhitten van de grondstoffen onder hoge temperaturen, waarna het in matrijzen wordt geperst. Het materiaal wordt tijdens de productie in de massa ingekleurd, waardoor het eindproduct een homogene kleur heeft.

Geluidswerend en isolerend

Naast onderhoudsvrij en milieuvriendelijk zijn de afgeronde planken isolerend en geluiddempend. De planken zijn daarnaast 100% hufterproof.

Maximaal bewerkbaar

De kunststof afgeronde planken laten zich eenvoudig bewerken. Hierin is het materiaal vergelijkbaar met hout. Schroeven, spijkeren, zagen, boren, schaven, frezen, nieten: het is allemaal mogelijk.

Gebruik van de planken

De planken worden geproduceerd door Govaplast en zijn te zien in en nabij verschillende zwembaden, speeltuinen, parken en bossen en paardenstallen.

De planken met de afgeronde hoeken zijn in onderstaande afmetingen verkrijgbaar :
- 3,0 x 14,0 x 360 cm
- 3,5 x 10,5 x 360 cm
- 3,0 x 8,2 x 360 cm
- 4,5 x 6,0 x 240 cm

De planken met afgeronde hoeken zijn in zwart, grijs, bruin, groen en beige te verkrijgen.