Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Omheiningsscherm Normandië

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

Het kunststof omheining scherm Normandië is gemaakt van duurzaam kunststof materiaal. Het kunststof materiaal is gemaakt van kunststof afvalproducten die in een mix samengevoegd zijn en onder hoge temperatuur samengesmolten zijn. Dit proces zorgt voor een homogene kleur en egale planken.

De kunststof omheining wordt veelal gebruikt als afscherming van tuinen, maar ook als tussenscherm van containerparken, of als afscherming van geparkeerde fietsen. Het gebruik van de schermen beperkt zich hier natuurlijk niet toe.

Plaatsing

De schermen worden tegen elkaar geschroefd met RVS schroeven van 6 x 80 mm. Elke scherm is opgebouwd uit 2 verticale balken van 6 x 12 cm met daartussen een aantal afgeronde horizontale planken van 3 x 14 cm. Wanneer de verticale balken van opeenvolgende schermen aan elkaar worden geschroefd ontstaan er staanders van 12 x 12 cm.

Op het einde en de hoeken van de omheining wordt er gebruik gemaakt van een extra hoekpaal van 6 x 12 cm. Hierdoor bevindt zich op het eind van de omheining een staander van 12 x 12 cm. De hoekstaanders zijn steeds 12 x 18 cm. De verticale balken zijn aan de binnenzijde 5 mm uitgefreesd en voorzien van de nodige schroefgaten.

Verankering

Met behulp van een gegalvaniseerde tussenvoet van 12 x 12 cm is het mogelijk de tussenliggende staanders te verankeren. Op de hoekstaanders kan gebruik gemaakt worden van gegalvaniseerde hoekvoeten. Het is tevens mogelijk gebruik te maken van verlengde balken die dan in de bodem verankerd kunnen worden met beton of gestabiliseerd zand.

Kleuren

Het kunststof omheining scherm Normandië is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, bruin, groen en beige.