Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Omheiningen

Omheiningen

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster  Lijst 

De duurzame kunststof omheining is vervaardigd uit hoogwaardig gerecycled kunststof. Door gebruik te maken van gerecycleerd kunststof krijgt de omheining eigenschappen die standaard schuttingen niet hebben. Het materiaal is namelijk onderhoudsvrij, hoeft niet geschilderd te worden en scheurt niet. De massieve planken zijn ook nog eens rotvrij, splintervrij en niet vatbaar voor insecten en schimmels.

De kunststof planken zijn vervaardigd uit een mix van HDPE, LDPE en PP. Deze materialen worden onder hoge temperatuur samen gesmolten en zorgen voor een mooie, licht glanzende generfde en knoestvrije structuur. De planken zijn in de massa gekleurd en hebben een hoge dichtheid en vaste kern. Het materiaal is te behandelen als hout en kan dus geschroefd, gezaagd, gefreesd en geschaafd worden.

Toepassingsmogelijkheden

De kunststof omheining kan toegepast worden als tuinomheining, maar ook als afscherming van bijvoorbeeld de verzamelplaats van afvalcontainers op een camping. De schermen worden ook gebruikt als afscheiding van het woonerf, of als afscherming van fietsenstallingen.

Govawall schuttingen

Een speciaal ontworpen schutting is de kunststof Govawall. Deze kunststof schutting is speciaal ontworpen voor het plaatsen in de tuin. Het is mogelijk om met deze constructie verschillende hoeken te maken, zodat niet altijd een rechthoekige vorm geplaatst moet worden.

Kleuren

De standaardkleuren zijn zwart, grijs, bruin, groen en beige. Veelal zijn de kunststof meubelen ook te verkrijgen in BiColor kleuren. Bij BiColor kleuren is er een kleurcombinatie gemaakt tussen de standaardkleuren en zwart.

Verankering

De kunststof omheiningen zijn voorzien van één of meerdere verankeringsgaten waardoor de apart verkrijgbare verankeringsset gebruikt kan worden om het product te verankeren. De standaard verankeringsset bestaat uit 1 DIN 975 draadstang verzinkt M12 x 250 mm + 1 verzinkte dopmoer DIN 1587 verzinkt M12 + 1 DIN 934 zeskantmoer verzinkt M12 + 1 sluitring DIN 125A verzinkt M12