Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Speeltoestellen

Speeltoestellen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De Govaplay speeltoestellen zijn duurzaam en onderhoudsvrij. Tevens zijn deze gekeurd en veilig bevonden volgens de NEN norm 1176. De producten zijn makkelijk zelf plaatsbaar en tevens makkelijk verplaatsbaar, waardoor het mogelijk is uw speelplaats er elke keer anders uit te laten zien. Let er wel op dat sommige producten wel op de bodem bevestigd moeten worden.

De basismaterialen van de kunststof speeltoestellen bestaan uit een mix van HDPE en LDPE. Deze materialen worden onder hoge temperatuur samen gesmolten en in een matrijs geperst. De planken en palen die hieruit ontstaan zijn in de massa gekleurd, knoestvrij en licht generfd.

Voordelen recycling kunststof producten

De recycling kunststof materialen hebben een hoop goede eigenschappen die bij de houten tegenhanger niet te vinden zijn. Zo zullen de kunststof planken niet gaan splinteren of scheuren en zijn ze niet vatbaar voor regen, wind, zon en vriezen. Schimmels en insecten kunnen zich niet nestelen in het materiaal. Het materiaal wordt niet geïmpregneerd en zal dus ook niet chemische stoffen lekken (zoals wel kan gebeuren bij geïmpregneerd hout)

Veiligheidscertificaten speeltoestellen

De recycling kunststof speeltoestellen voldoen in alle gevallen aan de Europese Norm 1176. Deze norm specificeert algemene veiligheidseisen voor speeltoestellen en bodemoppervlakken van publieke speelplaatsen. De speeltoestellen zijn ook in alle gevallen voorzien van een TÜV keurings-attest.

Garantie

Op alle Govaplay producten van recycling kunststof materiaal geven wij een garantie van 2 jaar op productiefouten. Op de profielen, het materiaal waar de kunststof speeltoestellen van gemaakt zijn, geven wij 10 jaar garantie.

Levertermijn

Elk speeltoestel wordt voor u op maat gemaakt. Derhalve moet u er rekening mee houden dat het kunststof speeltoestel ongeveer vier weken na het plaatsen van uw bestelling wordt afgeleverd.

Kleuren speeltoestellen

De kleuren van de recycling kunststof speeltoestellen zijn erg verschillend, zo zijn er producten in het geel, rood en blauw, maar ook in het groen en BiColor kleuren, zoals beige-bruin en beige-groen.