Vanuit Nederland: 085 009 06 15 | Vanuit België: 09 298 08 40

Meubelen

Meubelen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Recycling kunststof meubelen in de Govaplay lijn zijn speciaal gemaakt voor speelplaatsen. Deze duurzame meubelen zijn makkelijk verplaatsbaar en zijn goed te gebruiken voor zowel volwassenen als kinderen. Het is ook mogelijk de kunststof meubelen te verankeren indien dat gewenst is. De zithoogte van veel van de meubelen is aangepast voor kinderen, zodat deze comfortabel plaats kunnen nemen op de meubelen.

Het assortiment van recycling kunststof meubelen beperkt zich niet tot alleen zitbanken, maar ook vind u verschillende picknickbanken, parasolhouders, podia en tribunes. Elk van deze producten is gemaakt van gerecycleerd kunststof materiaal en is duurzaam en onderhoudsvrij. Het schoonmaken van het product kan met een doek en lauw warm water.

Voordelen recycling kunststof producten

De recycling kunststof producten hebben als voordeel dat ze rotvrij zijn en niet splinteren. Tevens zijn de materialen hufterproof en bestand tegen weersinvloeden, zoals zonneschijn, regen en vorst. Het product is milieuvriendelijk, het bestaat uit 100% gerecycleerd materiaal en is zelf ook weer 100% te recycleren.

Garantie

De garantie op productiefouten bij de Govaplay meubelen is 2 jaar. Op de profielen, waarvan het meubel gemaakt is, krijgt u een garantie van 10 jaar.

Levertermijn

De producten worden speciaal voor u gemaakt. Wanneer u een bestelling plaatst worden de kunststof meubelen voor u gemaakt en deze kunt u na ongeveer 4 weken op uw speelplaats verwachten. Het is ook mogelijk om de recycling kunststof producten na 4 weken op te halen in Alken(B).

Kleuren kunststof meubelen

De meubelen zijn verkrijgbaar in de kleuren beige-bruin, maar enkele van de producten bevatten ook rood en geel.